08
May
2017
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv

Rapport Knutstorp: Plockar poäng i första STCC tävlingen

May 8, 2017

Första racehelgen är genomförd med exemplariskt resultat i elitklassen STCC. Race ett P12, race två P8 och race tre P9 kan vi konstatera poäng (10 främsta får poäng) från startruta 15 i två av tre race. Vi är helt klart med bland dem tio bästa i ett starkt statfält med 20 startande efter tre år som aktiva.

Test och kval

I det officiella testet en vecka tidigare visade vi på bra fart när vi väl var ute på banan men slutade med P12 och P15 efter sammanställning av vardera dag. En vecka senare efter att testen sjunkit in visade Albin på fart direkt i dem två första timmes långa testen som P6 och P10 på torrt underlag.

- För mig var det helt klart en bekräftelse och kvitto på att jag tagit in coachingen från Fredrik Lestrup med Lestrup racing team efter officiella testet och kunnat realisera det i körningen, säger Albin.

Senare på eftermiddagen skulle svåra omständigheter entra banan. Det blev nämligen smått regnigt med en blöt bana och riktigt dåligt grepp. Det är nämligen bättre grepp med regndäck när det är ordentligt blött och mycket regn. Vår torr setup är anpassad för 75% torrt och 25% för blött underlag och vi hann inte ställa om bilen till kvalet. Det ställde till sig för Albin under kvalet med en rejält understyrd bil och alltför sent insåg han att åka in i depån för att göra justeringar på däcktrycken under första sju varven. Efter depåstoppet hade han 2 varv på sig att förbättra varvtiden för att komma vidare till Q2 efter 15 min i Q1. Med ca 5-7 bilar trafik fick Albin inte en möjlighet till ett fritt varv och slutade på en jobbig P15 plats som blev startplaceringen i alla tre racen under racedagen. Dem främst i startfältet visade att rutinen och erfarenheten spelade stor roll i kvalets omständigheter på blött underlag. Kvalet är i år uppdelat i tre delar – Q1 (alla), Q2 (topp tio går vidare) och Q3 ( topp fem går vidare) som avgör startplatserna i de tre racen.

- Det var ett svårt kval och jag skulle gått i depå tidigare för att justera bilens understyrning, säger Albin.

Teamkollegan Dennis Strandberg och Lestrup racing team lyckades bra och gick vidare till Q2 med en P5. Sedan togs beslut om sliks på upptorkande bana men när det började regna på utvarvet visade det sig vara felaktigt beslut varav teamet bytte direkt men det blev svårt på få varv att avancera till Q3.

Racedagen var helt klart intensiv

Det skulle bli en intensiv racedag med warmup på 15 min och tre race därefter på 15 min, 20 min och 25 min. Tidigare i Clio Cup var det ett race på huvuddagen på 15-20 min varav första race och kval var dagen innan. Målet för dagen var att ta så många placeringar som möjligt från P15 och försöka att ta sig i mål utan skador. Något som är Albins specialitet är framförallt att ta sig i mål med enbart två DNF i sin karriär.

Starten är helt klart väldigt avgörande i sprint race för att från början kunna vara med och utmana. Det är sedan svårt att köra ikapp ett startfält och föraren får kämpa för varje meter. Albin fick en sisådär start varav dem båda Honda förarna bakom snabbt var uppe vid sidan av honom och Seaten framför kom inte iväg. Albin fick bromsa för att inte kollidera och tappade startfältet. Men som tur var kom en säkerhetsbil ut pga startkrasch och han kunde närma sig startfältet igen. Några omkörningar senare och Albin placerade sig på P12 i sitt första STCC race. Teamkollegan Dennis Strandberg var bra med runt topp fem med men pga av en liten rörelse i starten fick han en drive through bestraffning och tog sig i mål som P15.

- Jag kände att jag hade bra fart under racet och med en bättre start skulle vi varit med i längre upp och utmanat om placeringar, Jag gjorde även ett misstag i lito kurvan vilket gjorde att jag tappade kontakten med Andreas Ahlberg, berättar Albin.

Starten i race två gick bättre och vi kom med bra. Albin missade med några millimetrar en startkollision men hann precis förbi (bild ovan). Säkerhetsbilen kom ut och efter det togs jakten upp på två bilar framför som hade märkbart lägre tempo. Det tog några varv innan passering av förarna och då hade avståndet växt till nästa klunga. Albin hade snabbare varvtider än dem framför och kunde sakt men säkert komma ikapp men inte tillräckligt för att närma sig en omkörning. Därefter blev det säkerhetsbil dem sista tre varven till målgång efter en stor krasch mellan två bilar in i ett räcke och Albin kom i mål som P9 men efter en protset om omkörning vid gulflagg flyttas fram till P8. Äntligen fick även Dennis visa att han hör hemma längst fram i startfältet och avslutade som P5.

- Det var kul att känna att vi hade bättre fart än dem framför och göra några roliga omkörningar. Samtidigt tappade vi en bra bit till förarna framför vilket gjorde att vi inte kunde vara med och fajtas där, konstaterar Albin.

I  race tre på 25 min blev det en riktig dålig start för Albin där han fick motorstopp. Han räddades eventuellt från en startkrasch som hände längre fram när han inte kom iväg och som tur var kunde ansluta sig till startfältet fort. Med en hårt uppvaktande Marcus Annervi som Albin kampades med i Clio Cup och blev mästare under 2016 passerade dem tillsammans två förare, sedan höll Albin undan för Markus och kunde även öka avståndet i slutet. Nyckel till det var att vi hanterade däcken på rätt sätt. Först körde Albin ganska hårt och byggde upp en lucka, sedan tog han det något lugnare för att kyla däcken som började gå varmt och tappar grepp och Annervi närmade sig. Till slut kunde han göra en sista push för att ta upp till en sekunds avstånd på två varav och ansluta till sig till fajten om sjunde placerningen mellan Mattias Andersson och Andres Ahlberg precis innan målflagg. Därmed plockade vi poäng även i det sista racet med en P9 plats. Tyvärr så fick Dennis en allt för bra start och hamnade i trängsel och en kollision gjorde att han fick avbryta sitt race

-Vi visar att vi kan vara med i topp tio och hoppas det gäller på övriga banor också. I så fall var det helt rätt beslut att gå upp till STCC och utvecklas bland eliten av förare i Sverige. Jag njöt under alla race och det kändes som vi hör hemma här. Utan Lestrup Racing Team hade det inte varit möjligt och vi är så glada över att dem vill ta sig ann oss under sina vingar, avslutar Albin.

Vi konstaterar nu att vi tagit poäng i första STCC helgen och kan utnämna oss själva som topp tio. Med poängen ligger vi nu på en P11 i serien och Dennis på P7 och med förhoppning om ett bra kval i nästa tävlingshelg att kunna vara inom topp tio i alla racen. 

Titta på racen i efterhand på svtplay. Fler bilder längre ner.

Race 1

1. Robert Dahlgren, PWR Racing – SEAT Dealer Team, 1:01.302

2. Fredrik Ekblom, Kristoffersson Motorsport, +0.471

3. Fredrik Blomstedt, Kristoffersson Motorsport, +8.840

4. Daniel Haglöf, PWR Racing – SEAT Dealer Team, +9.329

5. Tobias Brink, Brink Motorsport, +9.421

6. Niklas Lilja, —, +9.612

7. Nicklas Oscarsson, TeamA Teknik, +10.032

8. Marcus Annervi, Rent A Wreck Racing, +11.076

9. Mattias Andersson, Honda Racing Sweden, +11.651

10. Andreas Ahlberg, Micke Kågered Racing, +12.281

11. Micke Ohlsson, Brink Motorsport, +13.624

12. Albin Wärnelöv, Experion racing team, +14.910

13. Olli Kangas, —, +16.979

14. Reuben Kressner, —, +17.469

15. Dennis Strandberg, LESTRUP RACING TEAM, +21.655

16. Kari-Pekka Laaksonen, LMS Racing, +26.950

17. Andreas Andersson, LMS Racing, +1 Lap

DNF. Poker, PWR Racing Customer Team, DNF

DNF. Mikaela Åhlin-Kottulinsky, PWR Racing – Junior Team, DNF

Race 2

1. Robert Dahlgren, PWR Racing – SEAT Dealer Team, 1:01.409

2. Fredrik Ekblom, Kristoffersson Motorsport, +1.271

3. Tobias Brink, Brink Motorsport, +2.356

4. Daniel Haglöf, PWR Racing – SEAT Dealer Team, +2.771

5. Dennis Strandberg, LESTRUP RACING TEAM, +3.273

6. Niklas Lilja, —, +4.675

7. Fredrik Blomstedt, Kristoffersson Motorsport, +4.817

8. Albin Wärnelöv, Experion racing team, +5.282

9. Mattias Andersson, Honda Racing Sweden, +5.034

10. Kari-Pekka Laaksonen, LMS Racing, +6.479

11. Olli Kangas, —, +7.787

12. Poker, PWR Racing Customer Team, +8.578

13. Reuben Kressner, —, +4 Laps

14. Andreas Andersson, LMS Racing, +4 Laps

15. Nicklas Oscarsson, TeamA Teknik, +4 Laps

DNF. Micke Ohlsson, Brink Motorsport, DNF

DNF. Mikaela Åhlin-Kottulinsky, PWR Racing – Junior Team, DNF

DNF. Andreas Ahlberg, Micke Kågered Racing, DNF

DNF. Marcus Annervi, Rent A Wreck Racing, DNF

Race 3

1. Fredrik Ekblom, Kristoffersson Motorsport, 1:01.391

2. Robert Dahlgren, PWR Racing – SEAT Dealer Team, +2.010

3. Daniel Haglöf, PWR Racing – SEAT Dealer Team, +4.794

4. Fredrik Blomstedt, Kristoffersson Motorsport, +7.971

5. Tobias Brink, Brink Motorsport, +8.905

6. Micke Ohlsson, Brink Motorsport, +13.394

7. Andreas Ahlberg, Micke Kågered Racing, +17.199

8. Mattias Andersson, Honda Racing Sweden, +17.542

9. Albin Wärnelöv, Experion racing team, +18.107

10. Marcus Annervi, Rent A Wreck Racing, +20.777

11. Kari-Pekka Laaksonen, LMS Racing, +30.935

12. Mikaela Åhlin-Kottulinsky, PWR Racing – Junior Team, +32.290

13. Olli Kangas, —, +51.184

14. Poker, PWR Racing Customer Team, +1 Lap

15. Niklas Lilja, —, +1 Lap

DNF. Nicklas Oscarsson, TeamA Teknik, DNF

DNF. Dennis Strandberg, LESTRUP RACING TEAM, DNF

DNS. Andreas Andersson, LMS Racing, DNS

DNS. Reuben Kressner, —, DNS

Tävlingskalender – STCC 2017 

4-6 maj – Ring Knutstorp

19-20 maj – Alastaro, Finland

16-17 juni – Solvalla

7-9 juli – Falkenberg

11-13 augusti – Karlskoga

1-3 september – Anderstorp

14-16 september – Mantorp

Prenumerera på nyheter

Tack! Nu prenumererar du på vårt nyhetsbrev.

Hoppsan! Något gick fel när du skickar in formuläret. Testa igen eller skicka till albin@markenvard.com

Relaterade blogginlägg

Racing
Rapport Mantorp Park: Mer fart med vagt resultat
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Sep 24, 2018
Racing
Rapport Rudskogen: Ett steg framåt, ett tillbaka!
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Sep 11, 2018
Racing
Rapport Gelleråsan: Omstart!
Efter två lyckade testdagar på Mantorp Park under semestern.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Aug 23, 2018
Racing
Rapport Falkenberg: Bråkig Racehelg
Halva säsongen av STCC är nu avklarad.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jul 10, 2018
Racing
Rapport Anderstorp: Två starka race
En premiärhelg i moll för resultat i racen men med en ständig förbättring i varje körning.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jun 21, 2018
Racing
Rapport Knutstorp: En premiärhelg i moll
En premiärhelg i moll för resultat i racen men med en ständig förbättring i varje körning.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
May 6, 2018
Racing
Experion tar sig an racing säsongen 2018 med ett ännu starkare team
Experion Racing Team är ett av de yngsta teamen inom STCC
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Mar 30, 2018
Racing
Rapport Mantorp: Kvalbäst för säsongen
Åter tillbaka på hemmamark Mantorp Park där allt startade för fyra år sedan.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Oct 7, 2017
Racing
Rapport Anderstorp: Missöde under racedagen
Att förebygga problem hjälper inte alltid.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Sep 4, 2017
Racing
Rapport Gelleråsen: Toppform!
Ett fantastisk kval och race ett.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Aug 14, 2017
Racing
Rapport Falkenberg: En enorm teamprestation
Ett starkt arbete både i depån och på banan.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jul 11, 2017
Racing
Fortsatt samarbete med T-Emballage.
Ett fruktbart samarbete sedan drygt ett år tillbaka
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jun 26, 2017
Racing
Rapport Solvalla: Stora utmaningar
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jun 20, 2017
Racing
Rapport Alastaro: Succé i kvalet för Wärnelöv
Utmanar Sverigeeliten under kval och race.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
May 22, 2017
Racing
Ny partner! Ross
Vi kan nu stolt presentera Ross arkitektur & design.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
May 9, 2017
Racing
Rapport Knutstorp: Plockar poäng i första STCC tävlingen
En drömstart för Albin Wärnelöv i STCC.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
May 8, 2017
Racing
Officiellt STCC test på Ring Knutstorp
Första mötet med konkurrenterna.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 28, 2017
Racing
Försäsongstester på Mantorp Park
Två dagars test på Mantorp Park innan STCC officiella test på Knutstorp Ring.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 16, 2017
Racing
Vi presenterar 2017 års design
Tillsammans med våra huvudpartners.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 12, 2017
Racing
Försäsongstester på Ljungbyhed
Kort summering om helgens första försäsongstest.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Mar 13, 2017
Racing
STCC&RallyX podcasten
Ett avsnitt med Albin i STCC&RallyX podcasten.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Feb 23, 2017
Racing
Albin Wärnelöv satsar på STCC
PRESS RELEASE.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Nov 1, 2016
Racing
Rapport Hockenheim: En rolig avslutning!
Den sista tävlingshelgen i Clio Cup.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Oct 11, 2016
Racing
Rapport Knutstorp: Spänning om mästerskapet
Tredjeplats i racet ett öppnar upp för en tredjeplats i mästerskapet.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Sep 27, 2016
Racing
Rapport Solvalla: Kampen om pallen
På prispallen i båda racen.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Sep 6, 2016
Racing
Rapport Alastaro: Tredje snabbast på torrt!
Snabb direkt på en nya bana.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Aug 30, 2016
Racing
Rapport Falkenberg: Näst mest poäng och avancerade till trea i serien
Motgångar och framgångar löser av vartannat.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jul 13, 2016
Racing
Rapport Anderstorp: Comeback P2 och P3!
Potentialen med rätt inställningar visar sig!
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jun 20, 2016
Racing
Rapport Mantorp Park: En besvikelse
Tappar all fart i sektor tre.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jun 5, 2016
Racing
Rapport Oschersleben. Gästar Clio Cup Central Europe.
En ny erfarenhet på en helt annan setup
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
May 29, 2016
Albin Wärnelöv på pallen i Clio Cup på Skövde Airport!
Racing
Rapport Skövde Airport: Återbesöken på pallen
Äntligen tillbaka på pallen.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
May 1, 2016
På Anderstorp raceway med Albin Wärnelöv i hans Clio cup racingbil
Racing
Officiellt test. Anderstorp raceway
Andra officiella testet för Clio Cup 2016.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 22, 2016
Racing
Ny sponsor! Energipartner
En relation pånyttfödd.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 18, 2016
Officiellt test på Gelleråsen Karlskoga motorstadium med Clio Cup 2016.
Racing
Officiellt test. Gelleråsen Karlskoga
Första officiella testet med Clio Cup 2016.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 10, 2016
Imola racing depå
Racing
Europaresa. Imola racingbana
Test tillsammans med Clio Cup Italy och Formel 3.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Mar 28, 2016
Albin Wärnelöv, experion racing team på Hockenhiemring
Racing
Europaresa. Hockenheimring racingbana
Problem efter problem avlöstes på Hockenhiemring.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Mar 25, 2016
Experion Racing Team i pitlane på Motorsport Arena Oschersleben.
Racing
Europaresa. Oschersleben racingbana
Första stoppet, Motorsport Arena Oschersleben.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Mar 23, 2016
Odenfönster samarbetar med Experion Racing Team
Racing
Ny sponsor! Odenfönster
Välkomna Odenfönster till vårt team!
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Feb 29, 2016
Albin med sitt Hederspris från Svensk Bilsport
Racing
Hederspris från Svensk Bilsport
Jag tog emot ett hedrepris för vår bronsmedalj.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Feb 10, 2016
Albin Wärnelöv i sin Clio Cup racingbil
Racing
Guldprojekt? Okey då!
STCC skriver om vårt guldprojekt
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Feb 2, 2016
Albin och Johnny Wärnelöv på Bilsportgalan med sin bronsmedalj för årets Clio Cup racingsäsong.
Racing
Bronsmedalj på Bilsportgalan
Äntligen fick vi ta emot vår bronsmedalj.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jan 27, 2016
Experion Racing Teams Clio Cup bil utställd på Renualt återförsäljare Skobes i Tranås
Racing
Invigning av Skobes nya Renault lokaler
Vi invigde nya lokaler med vår samarbetspartner.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Oct 19, 2015
Albin Wärnelöv genomför sitt först STCC-test för Team Kia
Racing
Adrenalin påslag i STCC-test
Se filmen på resan till STCC-testet ifrån Malmö-Karlskoga.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Oct 16, 2015
Albin Wärnelöv och Expering racing team tar en tredjeplats i Clio Cup serien.
Racing
Rapport Knutstorp: SM Brons i Clio Cup 2015
Med stor glädje kan vi nu meddela att vi i helgens final tillslut blev bronsmedaljörer i Clio Cup 2015.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Sep 28, 2015
Albin Wärnelöv i sin Clio Cup bil för experion racing team på solvalla
Racing
Rapport Solvalla: Bra början med ett tråkigt slut
Ett av dom mest uppmärksammade racing helgerna med publik på ca 15 000 är Solvalla
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Sep 15, 2015
Albin Wärnelöv i experion racing team med sin clio cup i Kinnekulle
Racing
Rapport Kinnekulle: Mediåkert kval räddas i racen.
Två veckor efter Falkenberg var det dax för nästa deltävling på Kinnekulle
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jul 27, 2015
Albin Wärnelöv på en tredjeplats i Falkenberg Ring STCC
Racing
Rapport Falkenberg: Fjärde bäst seriepoäng.
I helgen var det en dubbelhelg i Falkenberg för Clio Cup
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jul 16, 2015
Albin på en andraplats i Clio Cup Mantorp 2015
Racing
Rapport Mantorp: En andraplats och tredjeplats.
I torsdags var det dax för Mantrop Park kvällsrace.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jun 29, 2015
Albin Wärnelöv på en tredjeplats i Anderstorp Raceway tillsammans med Andreas Wernersson och Henrik Skoog.
Racing
Rapport Anderstorp: Resultatrik helg med utmaningar
Första gången på den här banan för många i serien.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
May 31, 2015
STCC Skövde 2014, Albin Wärnelöv i sin Clio Cup
Racing
Rapport Skövde: Revansch i race två
I torsdags var det dax för premiären i STCC Clio Cup.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
May 12, 2015
Resultat lista av Clio Cup officiella test 2015
Racing
Snabbast i officiellt Clio Cup test
I fredags den 10 april var det tid för att möta konkurrenterna.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 15, 2015
Experion racing teams resa i europa 2015
Racing
Moving on till Europa
Vecka 13 begav vi oss ut med ny transport, boende, och clion.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 1, 2015
Experion racing teams Clio Cup dekor
Racing
Bildekor - Clio Cup och transport
Imorgon blir min design för Clio Cup 2015 verklighet på Skapa Reklam i Tranås
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Mar 18, 2015
Racing
Första gången på banan med nya Clion
Igår körde vi första försäsongstesterna på Kinnekulle Ring. Ny bana, ny bil.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Mar 16, 2015
Experion racing teams transport
Racing
Ny transport och boende
Föregående år skavde vi oss fram med två bilar med släp.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Feb 7, 2015
Nya Clio Cup racingbil
Racing
Testkörning av nya Clion
Den 18 Oktober var vi och testkörde den nya Clion.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Nov 7, 2014
Albin intervjuas av SVT om Clio Cup resultat
Racing
Formkurvan pekar rakt upp i finalen
Grande finale gick av gick av stapeln i helgen på sedvanliga Mantorp.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Sep 10, 2014
Albin i fronten på Solvalla i Clio Cup 2014
Racing
Stabil prestation med två fjärdeplaceringar på Solvalla
Solvalla bjöd på en fin racinghelg. Slutsålt med 15 000 åskådare
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Aug 27, 2014
Racing
Pole position och pallplats i Ring Knutstorp
Dålig träning, dåligt kval under torsdag och fredag.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Aug 11, 2014
Albin tävlar i Pärnu för Experion racing team
Racing
Triss med sjätteplaceringar i Pärnu Estland
Den sjätte augusti körde vi vår första utomlandstävling i Pärnu, Estland.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Aug 11, 2014
Racing
Albin plockar poäng i helgen
Vi började förbereda oss tidigt inför Västkustloppet Falkenberg 11-13 Juli
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv
Jul 15, 2014
Racing
Tuff helg i Göteborg city race
Andra tävlingshelgen genomförd och vi uppnådde målet!
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv
Jun 8, 2014
Racing
Där gick tvåan!
Idag tränade Albin på Mantorp med ny set up.
Johan Wärnelöv
Johan Wärnelöv
May 20, 2014
Racing
Mitt intresse för teknik och utveckling
Jag ansvarar för utvecklingen i Creone, ett företag som verkar i 28 länder.
Johan Wärnelöv
Johan Wärnelöv
May 10, 2014
Albin Wärnelöv hämtas från banan i sin Clio Cup racingbil
Racing
Premiär i JTCC Clio Cup Karlskoga
Första tävlingen i Clio Cup, premiären gick på Gelleråsbanan i Karlskoga.
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv
May 5, 2014
Första träningen på Mantorp för Albin Wärnelöv
Racing
Träning i Mantorp
Vi har gått med i Driver Club i Mantorp för att få fler körtimmar.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 22, 2014
Albin Wärnelöv i sin Clio Cup bil med tummen upp
Racing
Clio Cup test i Gelleråsen
Under måndag och tisdag har vi haft några intensiva dagar med många intryck.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 8, 2014
Experion racings Clio 2014.
Racing
Bildekor i alla dess versioner
Idag har Clion fått sitt nya utseende,
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Apr 2, 2014
Expertens racingbil 2014
Racing
Nu hämtar vi racingbilen
Nu har vi hämtat bilen efter några månaders väntan.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Feb 24, 2014
Bilsportsgalan 2015 med Experion racing team
Racing
Uppvärmning på Bilsportgalan
Igår avslutades säsong 2014 och 2015 påbörjades på Bilsportsgalan.
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Jan 25, 2014