10
Mar
2014
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv

Att Nå Framgång! Del 1

March 10, 2014

Att få utvecklas i sin egen takt, där vi känner oss bekväma och med rätt stöd är något som alla borde få rätt till men det är inte så vårt samhälle är uppbyggt. Barnet som tar sina första steg i livet är beviset på nyfikenhet även om det är stapplande till en början så springer snart barnet ifrån sina föräldrar.

Vi kan nog alla tycka att det är jobbigt och krävande att hela tiden utvecklas. Jag tror att en del av lärandet är att vi slappnar av och reflekterar på vad vi uppnått. Uthållighet är en del av framgången men vi måste se att vi tar steg i rätt riktning aven om de är mindre till att börja med. Alltför ofta ändrar vi för snabbt strategin eller inriktning och vi hinner inte analysera resultaten. När vi får motgångar kommer sällan en utan flera samtidigt. Motgången är en del av lärandet och kanske den viktigaste delen som leder till framgång. Fråga vem som helst som beskriver sina motgångar i efterhand , det var då de lärde sig som mest.

Jag har arbetat i näringslivet i 30 år. De första tio åren var det i en bransch med mycket motgångar. Det var först när framgången kom som vi förstod betydelsen av alla motgångar. Det var den erfarenhet som gjorde att vi kunde ta vara på möjligheterna i vår bransch. Vi nådde framgångar som vi aldrig kunnat drömma om, inte ens fantisera om. Det är idag en erfarenhet som jag tar med mig in i nya projekt, främst inom näringslivet men nu vill vi även praktisera det på racing.

Framgång för oss inom racing är främst att prestera utifrån vår egen erfarenhet. För tillfället är den ganska begränsad med att vi tog racinglicens 7 april och körde första testdagen för Renault Clio Cup på Gelleråsens motorbana den 8 april. Klart att några tänkt att ”de vet nog inte vad de ger sig på” och det är helt sant. Hur skulle vi kunna veta det? För oss är detta en utmaning i att se vilken framgång vi kan nå inom racing och vi kan inte jämföra oss med de som kört i många år. Vi måste skaffa oss erfarenhet dels i att ställa in bilen utefter olika banor och att Albin måste få racingerfarenhet. Det kan han enbart få genom att delta i tävlingar.

Vi ser faktiskt fram emot de motgångar som ska leda oss till framgång. Du kanske tycker att det låter märkligt men vi ser det som enda möjliga vägen till framgång.


Följ oss på bloggen jag kommer att återkomma i ämnet Att Nå Framgång

Prenumerera på nyheter

Tack! Nu prenumererar du på vårt nyhetsbrev.

Hoppsan! Något gick fel när du skickar in formuläret. Testa igen eller skicka till albin@markenvard.com

Relaterade blogginlägg

Att nå framgång
USP eller Delight?
Är den unika egenskap som utmärker ett erbjudande
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv
Oct 5, 2016
Att nå framgång
Att mäta frekvensen
Idag har vi alla möjligheter att mäta frekvensen.
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv
May 12, 2016
Att nå framgång
Analysera ifrån tre dimensioner
Hur man når den fulla potentialen inom ett företag.
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv
Apr 5, 2016
Att nå framgång
Effektiviserings gurun Göran R Svensson
Med ManTec personifierar Göran kulturen i att förändra och effektivisera inom alla områden
Albin Wärnelöv
Albin Wärnelöv
Nov 17, 2014
Att nå framgång
Att Nå Framgång! Del 2
Grundförutsättning för att lyckas sammanfattar jag med...
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv
Apr 15, 2014
Att nå framgång
Att Nå Framgång! Del 1
Alla vill nå framgång i allt ifrån skolan till idrott och framförallt i yrkeslivet.
Johnny Wärnelöv
Johnny Wärnelöv
Mar 10, 2014